Tafel

Bericht van de Dorpsbieb

De dorpsbieb is gevestigd in de Cocer, hierbij wat extra informatie:

  • Onze openingstijden zijn gelijk met de openingstijden van de Cocer. Het kan zijn dat er wordt vergaderd, dan liever niet storen, maar bij creaclubs mag je rustig vragen of je even een boek mag ruilen.
  • Zijn er mensen die een abonnement op een tijdschrift hebeen, die daarna in de papierbak beland, mogen wij ze aub voor ons Biebje, dan kunnen er meer mensen van genieten.
  • Zijn er mensen die leesboeken hebben aangeschaft en die ook door anderen gelezen mogen worden, zou je ze dan aan ons willen geven? In een doos of tas afgeven bij de Cocer, graag met naam. Wij zijn er blij mee.
  • Zijn er mensen die nog goede boeken hebben die we mogen verkopen om onze kas te spekken? Ook graag in een doos of tas afgeven bij de Cocer, uiteraard zijn we hier ook blij mee.
  • Er zijn afgelopen week ongeveer 50 andere, tweedehands boeken in de kasten geplaatst.

Dorpsbiebteam: Agnes, Betsie, Lidy, Maria, Marianne en Rini.

Openingstijden tijdens de vakantieperiode

LogoNa een voorzichtige start, waarin vele boeken weer werden teruggebracht, volgens de Coronaregels, en vele boeken weer zijn uitgeleend even het volgende:

Beperkte openstelling Dorpsbieb Rossum tijdens schoolvakantie en sluiting tijdens bouwvak:

In de schoolvakantie van 16 juli t/m 28 augustus is de Dorpsbieb alleen op woensdagmiddag geopend van 14.00 tot 16.00 uur, met uitzondering van de bouwvakvakantie.

In de bouwvakvakantie, van 1 augustus t/m 19 augustus, is de Dorpsbieb gesloten!

Het Dorpsbiebteam.

 

Corona virus

LogoHelaas is het niet mogelijk om een bezoek te brengen aan onze Dorpsbieb. Door het Corona virus en de daardoor van kracht zijnde regels van de Overheid, is de Dorpsbieb gesloten.

Dat is jammer maar onze gezondheid is op dit moment belangrijker. Let goed op en blijf op afstand. Heel belangrijk.

Veel sterkte in deze rare tijd.

Team Dorpsbieb Rossum

Website is weer bijgewerkt

LogoWelkom in onze Dorpsbieb in Rossum.

Onze site is weer bijgewerkt maar het is natuurlijk het allermooiste dat jullie bij ons op bezoek komen in Kulturhus Rabo de CoCeR.

Graag tot ziens.

Team Dorpsbieb Rossum